Koç Üniversitesi Hazırlık Koç Üniversitesi Hazırlık İngilizce özel ders Koç Üniversitesi Ielts Sınavı Koç Üniversitesi İngilizce hazırlık Koç Üniversitesi İngilizce özel ders

Koç Üniversitesi İngilizce Hazırlık Bölümü,
Koç Üniversitesi İngilizce Dil Merkezinin misyonu öğrencilerinin üniversite düzeyinde akademik başarıya ulaşmalarını sağlamaktır. Koç Üniversitesi, İngilizce eğitim veren bir üniversite olduğu için İngilizce yeterliliğini sağlayabilmek adına dinleme, konuşma, yazma ve okuma becerilerine yönelik dersler sunulmaktadır. Ayrıca programımızda öğrencilerimizi akademik yaşamın daha genel sıkıntılarına ve fırsatlarına hazırlamak amacıyla Akademik ve Yaşam Becerileri dersi de yer almaktadır. Asıl amacımız tüm öğrencilerimizin Koç’ taki üniversite öğrenimleri boyunca ihtiyaç duyacakları İngilizce dil becerilerini ve bunun yanı sıra daha genel akademik ve kişisel becerileri kazanmalarını sağlamaktır.

Koç Üniversitesi web sitesinden bilgi amaçlı alınmıştır.

www.ingilizcehazirlikatlama.com